kąt wtrysku po rozrządzie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • skuba
    Classic
    • 2012
    • 9

Zamieszczone przez Big
    Biszczu, daj spokój. Gościu się dzis zarejestrował, nawet się nie przywitał w odpowienim temacie i już mu dawaj natychmiast zdjęcia tapicerki, bo on chce !!! Już natychmiast !! A jeszcze jak będą nie takie jak on sobie umyslił to dostaniesz w dziób 8)
    Daj spokój, niech sobie mądrala sam szuka.
    :lol:
  • dwloka
    Classic
    • 2010
    • 24

Czy może ktoś polećić jakiś warsztat który potrafi ustawić kąt wtrysku (poza ASO) w woj.sląskim ,bo z reguły jak o to pytam to robią tak :shock: :shock: i pytają co to jest.Jestem po wymianie rozrządu i niestety moja Octa nie pali od strzału.Podejrzewam że to jest ta przyczyna(świece żarowe mam nowe).

Chyba że ktoś z klubowiczów ma Vaga i podjął by się tego to bardzo chętnie podjadę.
    Z góry dzięki za pomoc

Komentarz

• krzysiek13
      L&K
      • 2010
      • 1155

Tu jest temat o warsztatach

Zobacz gdzie robiłem rozrząd i zadzwoń tam.
      Octavia

Komentarz

• looker
        RS
        • 2008
        • 1886
        • Octavia II (1Z3)
        • BMN 2.0 TDI RS 170 KM

dwloka, VAG-iem lub VCDS-em możesz co najwyżej sprawdzić czy kąt jest właściwy (TDI Timing). Ustawienie jedynie w dobrym warsztacie.
        OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
        SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/

Komentarz

• bradley
          L&K
          • 2008
          • 1465

dwloka, niech ustawia ci ktorzy wymieniali rozrzad. A jak sie bawia na mazaka lub tylko na znaki bez podpiecia pod komputer to nie jest mechanik.
          VW Vento 1.9TDI 1Z ++
          Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
          Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol

Komentarz

• dwloka
            Classic
            • 2010
            • 24

Wiem że nie mechanik, bo sam sobie wymieniałem dlatego szukam gdzie mogą mi to ustawić

Komentarz

• bradley
              L&K
              • 2008
              • 1465

W takim razie zainwestuj w laptopa i kabel i bedziesz swoim panem. Skoro rozrzad ogarnales to i kat ustawisz bez problemu na kole pompy (fasolkach)
              VW Vento 1.9TDI 1Z ++
              Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
              Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol

Komentarz

• dwloka
                Classic
                • 2010
                • 24

Taki mam plan w najbliższym czasie,tylko jeszcze nie wiem co tak dokładnie jest potrzebne.Na Allegro są interfejsy ale z tego co widzę to obsługują tylko samochody do 2004r.Dlatego muszę się dowiedzieć o co dokładnie chodzi z tym Vag-comem :shock:

Komentarz

• jacog
                  Rider
                  • 2008
                  • 420
                  • Felicia I (6U1)

Kupujesz najtanszy interface USB (niebieska, półprzeźroczysta obudowa) i będzie pasował do O1 nawet jeżeli jest z 2010r.

Komentarz

Pracuję...